Over  RICHERDPUL

Welkom!

De plek waar we wonen of werken is enorm belangrijk voor de kwaliteit van je leven, want je brengt een groot deel van de tijd door in die omgeving.

Over hoe die plek eruitziet heb je ideeën, voorkeuren, wensen en dromen: hoe het beter en mooier kan worden. Hoe het efficiënter kan zijn. Van een gewoon huis naar een mooi en bijzonder thuis. Of een bedrijf dat een fijne plek wordt om te werken voor jou en je medewerkers, efficiënt is opgezet en bijdraagt aan succesvolle bedrijfsvoering.

Mijn naam is Richerd Pul en met mijn bedrijf RICHERDPUL architectuur kan ik ideeën, dromen en wensen vertalen naar een mooi ontwerp, een soepel project en een geslaagde realisatie.

Ik nodig je uit om verder te bladeren door deze site en de gerealiseerde dromen van opdrachtgevers te bekijken. En als je nieuwsgierig bent geworden naar wat ik kan doen om je plannen vorm te geven, bel me dan op of kom langs. Ik wil graag samen met jou bekijken wat ik voor je kan doen.

ONTWERP VAN EEN LEEFOMGEVING.

Na lange tijd in dienst van een architectenbureau te hebben gewerkt, heb ik in 2014 de stap gewaagd naar het ondernemerschap.  Mijn insteek daarbij is niet “De Architect” te zijn die zijn visie boven alles stelt. De opdrachtgever wordt nooit ondergeschikt aan architectuur.

Die visie heeft geleid tot diverse opdrachten en gerealiseerde projecten waar ik een bijdrage aan heb mogen en kunnen leveren, binnen Apeldoorn en daarbuiten.

Mijn studietraject (mts, hoger technisch instituut, academie voor bouwkunst en werkervaring hebben ervoor gezorgd dat ik alle aspecten van ontwerp en uitvoering van bouwprojecten heb leren kennen en heb leren beheersen. Van particulier tot directieniveau, van boekenkast tot kerkgebouw. Ook esthetische aspecten van het interieur behoren tot mijn kennispakket.

Een groot of klein bouwproject moet voor opdrachtgevers vlot verlopen en moet een lang gekoesterde wens waarmaken, zonder vervelende financiële verrassingen.

Ik vertaal dit ideale scenario door concreet mee te denken met en te luisteren naar de opdrachtgever en een goede bouwkundige en esthetisch verantwoorde oplossing voor een(ver)bouwwens te combineren met een reële begroting. Een zorgvuldig gekozen netwerk van bedrijven om mij heen biedt de mogelijkheid en het vertrouwen om wederzijds elkaars deskundigheid in te zetten waar dat nodig is.

Kortom, ik hecht aan samenwerking, transparant en betrouwbaar zijn.

Deze site laat diverse staaltjes van kennis en kunde zien; gerealiseerde projecten, studie-trajecten en onderhanden werken. Op alle ben ik trots. Bent u nieuwsgierig, wellicht als toekomstig opdrachtgever, als bouwer, als projectontwikkelaar?

Neem dan vooral contact met mij op!

Mijn projecten!

Start typing and press Enter to search